Színterápia - A színek gyógyítanak - Egészségtér

Színterápia visszér, Színterápia és visszér, Színterápia

Tartalom

színterápia visszér színterápia visszér

Ajánlott: szív, tüdő panaszok enyhítésére. Modern gyógyszer a visszér ellen betegségekben különösen kedvező hatású. Bioptron lámpa-fényterápia A vér és keringési rendszer működését elősegíti.

színterápia visszér visszerek vannak-e teherbe esni

Narancs: Segíti a betegség utáni felépülést, élénkít, felmelegít, izgat, az energiát lágyabban éleszti, mint a vörös, és nyugodtabb a felépülés, oldja a görcsös folyamatokat, derűsebbé tesz. Termék leírás: "; Az Activelight gyógylámpa jelenleg a piacon elérhető legmodernebb és legalacsonyabb árú polarizált fényt kibocsátó lámpa.

A korszerű színterápia visszér megoldásának köszönhetően nagyobb fényintezitással és - ami a gyógyítás szempontjából a legfontosabb - a kibocsátott fény nagyobb polarizációval rendelkezik, mint a konkurens lámpák. A polarizált fény, olyan biokémiai reakciókat indít meg a sejteken belül, mely serkenti az hajdina visszérből és a sérült szövetek, sejtek regenerálódását.

Ajánlott: pajzsmirigy- bőrbetegség és kozmetikai kezelés kiegészítéseként.

A nap szabályozza az emberek életét az évszakok körforgásán, és a nappalok, éjszakák váltakozásán keresztül. A napból érkező fénysugár energiával rendelkezik, mely varázslatos színei által is hatással van ránk, emberekre, az állatokra és növényekre egyaránt. A szín a legegyszerűbb terápiás eszköz, a természet gyógyítója; ehetjük, ihatjuk, belélegezhetjük, viselhetjük, felidézhetjük, meditálhatunk vele. A színeknek a testre, lélekre, színterápia visszér gyakorolt hatásával kezelni és gyógyítani lehet; kiegészítője lehet a gyógyszeres és orvosi kezelésnek. Az Atlantiszi korig visszamenőleg nyomon lehet követni a színek gyógyításra való használatát.

Lila: Inspirál, nyugtat, csökkent, magasabb szinten fejleszti az energiát, segít kiaknázni a szellemi folyamatokat, csökkenti az idegfeszültséget, oldja az idegi ingereket, enyhíti a fájdalmat. Ajánlott: memóriajavító hatása miatt valamint gyulladásos folyamatok, álmatlanság kezelésére.

A Vivaligt polarizált fényű lámpa a terápiás fény segítségével javítja a sejttevékenységgel összefüggő biológiai folyamatokat.

színterápia visszér ratikuláris visszér

Különösen jól alkalmazható olyan esetekben, amikor az elváltozás a test felületén jelentkezik. A gyógylámpa fényterápiát használva segítheti a szervezet gyógyulását.

A fényterápia alkalmazásánál klinikai vizsgálatokkal megállapították, hogy a lámpa fénysugarának polarizáltsága eredményezi a gyógyulási folyamatot.

A polarizált fény hatására javulhat színterápia visszér vér keringése, megerősödik az immunrendszer, felgyorsulhat a színterápia visszér. Emellett reumatológia, fizikoterápia területén alkalmazzák.

színterápia visszér kenőcsök a varikózisos kezek ellen

A Vivalight színterápia öt kiegészítő színe új távlatokat nyit erőforrásaink kiaknázására. A polarizált fény hatása erősíthető, színterápia és visszér a készülékhez vásárolt színterápiás szettet is alkalmazzuk!

színterápia visszér tea visszér kezelésére