Betegséghajlamok és az asztrológiai jegyek - Ipacs Andrea

Horoszkóp visszér, Viszlát visszér! A nagy visszér kisokos | Csaláromkocsmakalauz.hu

Betegséghajlamok és az asztrológiai jegyek Kos Testrészek: fej, beleértve az arcot, szemek. Csontok: koponyacsontok, arccsont, kivéve az orrcsont ez Skorpió alatt Izomzat: fej és arcizmok, homlok, szem, száj, rágóizmok, orr- és koponyaizmok Ütőerek: halánték-ütőerek Idegek: nagyagy és a fej összes idegei Másodlagos befolyás: vesékre Mérleg szembenállás Testalkat: a Kos jegy a tevékenység jelképe, nagy életerő, mint az arc mutatja, nyers ellenálló test.

Nagy belső meleg, igazi természete forró és száraz. Betegséghajlamai: fej- és nyakbetegségek, fog- fejfájás, idegzsába, szem- és agybetegsége, idegesség, lelki túlerőltetés, szédülés, epilepszia, hajhullás, polip, szélhűdés, agyhártyagyulladás, kanyaró, kiütések.

Másodlagos fájdalmak: vesében, cukorbetegség, álmatlanság, urémia húgyvérűségöntudatlanság, emlékezetzavarok. Bika Szervek: száj, orr, gégefő, nyelvcsap, mandulák, szájpadlás, pajzsmirigy, fültőmirigy, hangszálak, agyalap, kisagy, hörgők. Csontok: nyakcsigolya, gégefőporcok.

Izomzat: torok, garat, nyak, nyakszirtizomzat. Ütőere: nyaki verőér. Visszerek: nyakszirti, nyak- és fejhátsórészek, pajzsmirigyek. Másodlagos hatások: nemi húgyszervek, orr- és szájüreg. Testalkat: a Bika jegy jelzi az állékonyságot, a tömörséget és a nehezen horoszkóp visszér.

Mint elemi tulajdonságok: szárazság és hidegség. Ennek a helye a fej alsórésze, a fej hátsó részétől a nyak- horoszkóp visszér alsó állkapocsig. Betegségek: garat- és gégebántalmak, mandula és torokgyulladás, torokgyík, gégefőbaj és gégefőgyulladás, hurut, diphteritis, nyakmirigy-görvénykor skrophulósispolip, nyaktályog, légcsőgyulladás, horoszkóp visszér, szélütés, szélütés, pajzsmirigydaganat.

Másodlagos hajlamok: az elégtelen kiválasztás következtében gennytüsző- és sipolyra hajlamos, távolabbi hajlamok a siphilitikus megbetegedésekre, nemi betegségekre, nemi gyengeségre és nemi érzékzavarokra a szembenálló Skorpió jegy miatt. Ikrek Szervek: légzőszervek, légcső, tüdőcsúcs, légzőszervidegek és hajszálerek.

Csontok: fejgyám, lapocka, kulcscsont, felső- és alkarcsont, kéztőcsont Izomzat: felső- alsókar, lapocka, mell és kézizmok. Ütőerek: kulcscsont és karütőér, jobb- és bal tüdőverőér, bordaközi rész, szívütőerek és ulnera, singcsont körül.

Visszerek: tüdő, kulcscsont- és thymuserek, horoszkóp visszér thymos, véna azygos, véna hemysazygos mediastinalis erek a mellüreg középső részében, horoszkóp visszér a kar-visszerek. Idegek: Sympatikus hátganglionok és általában az idegrendszer.

horoszkóp visszér duzzanat a varikózisos lábakkal

Másodlagos befolyás: az egész izomzat hálózatra és különösen a szívre. Testalkat: az Ikrek a levegő jegyek közé tartozik, így mint a meleg és nedves jelek, fő funkciója a vér oxidációja. A mozgékonyság jele lesz ez, elegancia, könnyedség, kedvesség. Az aránylag kemény horoszkóp visszér, mely a rossz befolyásokat könnyedén kiheveri, és finom érzékenységekkel rendelkezik. Betegséghajlamok: ideges zavarok, lelki szórakozottság, és rendszertelen túlerőltetés, úgy, mint a Kos támadása a fejre, az Ikrek csonttöréséből származó sérülése a kar és a vállra.

Tüdőhurut, asztma, tüdő- mellhártyagyulladás. Másodlagos hatás: felső légutak bántalma, szívburokgyulladás.

Visszérkezelés gyógynövényekkel

Rák Testrészek: nyelőcső, mellkas, hónalj, tüdőszárny, emésztőszervek, gyomor és hasnyálmirigyek, mellhártya, nyálkahártya. Csontok: mellcsont, kardnyúlványcsont, horoszkóp visszér.

Ütőerek: hónalj- rekeszizom ütőér, hátsó mediastinalis és a nyelőcső ötőerei. Visszerek: plexus cardiacus szívfonat. Idegek: nervus sympatikus a mellrészen, nervus splanchnikus bélidegek a sympatikus idegek külső ágai bőr. Nyirokerek: mellkasi. Működés: táplálék-felvétel, áthasonlítás, a táppép fonákítása. Másodlagos befolyás: sejtszövetekre, különösen a bőrre, nyálkahártyára, tám szövetekre, ez a szembenálló Bak jegye miatt.

Testalkat és betegségek: gyenge szervezet, természete hideg, nedves. Általában a Rák lénye befogadóképes, ezért erős az érzékenysége a külső behatásokkal szemben.

Érzékeny részek a mell, mellmirigyek, gyomorüreg, gyomor- és hasnyálmirigy. Bajai: mell-gyomorrák, továbbá emésztési zavarok, gyomor- bélhurut, gyomorláz, vízkor, görvénykor skrofulózisreuma, sorvadás, szamárhurut, sápkor, hipochondria, iszákosság, életuntság, lelki zavarok. A Rák természete beképzelt bajokban szenved horoszkóp visszér, hisztéria. Másodlagos hatás: megbetegedés az epidermiszen, a felhámon és a nyálkahártyákon, a méhben, összefüggésben a mellmirigyekkel, mint másodlagos nemi szervekkel.

Oroszlán Testrészek: szívkörnyéke és a hát. Főszerv: szív, gerincvelő és idegek. Csontok: Izmok: hosszú hátizmok, szívizmok. Ütőerek: aorta, főütőéra szív elülső és hátsó koszorúütőere. Visszerek: gerincvelő és leágazásai.

Miért visszeresedik a lábad és milyen tünetekre érdemes figyelned?

Másodlagos hatás: vérképzés, vérkeringés, cardia gyomorszáj. Testalkat: az Oroszlánhatás: forró és száraz. Az Oroszlán uralja a fontos testhőközpontokat, ezért ez a jegy, ha kedvezően áll, mindenkinél a horoszkóp visszér életerőt és alkotókedvet jelenti.

Betegségbefolyásokra: említésre méltó a szív. Szívdobogás, ájulás, a halál erős szívdobogás következtében, beteges ütőértágulat, ennek következményei. Angina pectoris szívszorulás, kisugárzó fájdalommalhátgerincvelő-baj, gyulladás a lumbacsontban.

A visszerek 5 legnagyobb ellensége nlc Horoszkóp visszér Blikk Rúzs A visszér a felszíni vénák kitágulása miatt alakul ki, amelyekben horoszkóp visszér a vér visszaáramlás a szívbe. Az ilyen vénák fala gyenge és nem funkcionál megfelelően, így az egészséges véráramlásból sem tudja kivenni a részét. Ebben az esetben vénás elégtelenségről beszélhetünk.

Járóizmok sorvadása és lázas betegségek. Általában ezek a betegségek, gyorsan leküzdhetők, mert az Oroszlán életreje igen tevékeny. Másodlagos betegségek: vérszegénység, hidromia a vér vízszerű tulajdonságahiányos táplálkozás. Szűz Szervek: belek, vakbél, végbél, vastagbél, hashártya, bélfodor, lép, szimpatikus idegrendszer, gyomortraktus, májlebeny fonákja, hasnyálmirigy. Izomzat: hasizmok, rekeszizom is hasonlóan a Rákkal.

Ütőerek: gyomorverőerek, bélfodoriverőér.

Horoszkóp visszér

Visszerek: májerek, köldökér, bélerek, bélfodorerek, kapuér. Másodlagos hatások: kötőszövet, ízülethüvelyek, ízületek. Testalkat: A Szűzre érvényes a hideg és száraz. Jó alakú, de terméketlen.

Asztrológia visszér

Amint a Ráknál az emésztés, és a nyiroknedv tartozik. A Szűzhöz tartozik a felszívódás és az asszimilálás, az emészthető anyagok kiválasztása. Ebből adódnak a betegségbefolyások: zavarok az életnedvek, azaz a nyiroknedvek felszívódásában, zavarok a bélműködésében, kólika, vérhas, hasmenés, székrekedés, gyomorgyengeség, ideges zavarok az alsótestrészeken, gyengeségi állapotok a herékben.

Világos, hogy a Szűz-beteg általában gondos diétára szorul!

  1. Holdfázisok A prosztata betegségei A középkorú emberek csaknem felét érinti a visszértágulat.
  2. Oroszlán horoszkóp ásvány karkötő - - ásvány webáruház - Ásványbirodalom Visszér oroszlánok.
  3. Visszér oroszlánok. Az Oroszlán horoszkóp jellemzői:

Mérleg Szervek: bőr, vesék, gyerekeknél hólyag, terhes anyáknál a méh. Csontok: ágyékcsigolya. Ütőerek: vese feletti, vese verőér, ágyéki verőér.

  • Visszérfűszeres étel
  • Betegséghajlamok és az asztrológiai jegyek - Ipacs Andrea
  • Megosztás a Facebookon Sok minden befolyásolja azt, hogy mikorra alakul ki, egyáltalán kialakul-e a visszérbetegség.
  • Karma és visszér Visszér probléma TV2 Visszértágulat a lábadon?
  • A visszér hatékony ártalmatlanítása
  • Paraffin visszérből
  • Orvosi asztrológia Az első lépés itt is a horoszkóp összképe alapján mutatkozó alapképlet megítélése.

Idegek: vasomoterikus rendszer, plexus renalis, vese-erek és vese idegei. Másodlagos befolyás: vesékre és a nagyagyra, a Kos jegy szembenállása miatt. Testalkat: arányos és jó testalkat, sőt szép. A Mérlegre érvényes a meleg és nedves. A jegy működése a szervezetben, a vérben a használhatót a használhatatlantól elválasztani. Ha ezt a szűrést bármi is zavarja, ebből különböző megbetegedések keletkeznek.

Visszér oroszlánok. SZOLGÁLTATÁSAINK

Betegséghajlamai: hipofízis hátsó lebenyének zavarai miatti betegségek, húgysavas hajlamosság, húgykő, vesekő, nehéz visszér a fiatal lányok lábán, vesegyulladás, Bright-féle horoszkóp visszér, húgyvérűség, ágyékfájdalom lumbágó izomreuma az ágyéktájban.

Bőrbetegségek, ekcéma, nedves kiütések.

horoszkóp visszér honnan rendelhetek visszértágulatból gélt

Fül és egyensúlyzavar. Másodlagos hatások: a test lesoványodása, fej- gyomor- és szembántalmak.

horoszkóp visszér gélek visszér és hálók

Skorpió Testrészek: ágyéktáj, szeméremtest Szervek: húgy-és nemi szervek, vesemedence, húgyhólyag, húgyvezeték, húgycső, petevezeték, Cowper-mirigyek, prostata, herék, vastagbél, rectum végbélanus végbélnyílásgát, anyaméh nem fogamzott állapotbanepehólyag. Csontok: orrcsont, medencecsont, szeméremcsont, ülőcsontok. Izomzat: farizmok, horoszkóp visszér penis, musculus clitoridis, hólyagzáróizmok, herezacskóizmok.

horoszkóp visszér lehetséges-e szárnyalni a varikózisos lábakat

Ütőerek: belső csípőverőér. Visszerek: ondóér, bélfodorerek, aranyereserek. Idegek: ondófonat ideg, alhasifonat, plexus és nervus pudendus.

Másodlagos hatás: A Bika jegy hatására elégtelen kiválasztás következtében gennytüsző- és sipolyra hajlamos, távolabbi hajlam a siphilitikus megbetegedésekre, nemi gyengeségre és nemi érzékzavarokra. Testalkat: a Skorpió keménytest, nedves, hideg, mely gyakran tésztaszerű állagú.

A Skorpió típus erői és gyengeségei a kiválasztási és nemi szervek. Különösen érzékeny az infekciókra.

horoszkóp visszér almaecet előnyei a visszerek

Betegséghajlamai: vesemedence megbetegedések, húgykő- homok, hólyagok, sipolyok, skorbut, nemi betegségek, szifilisz, gonorrhea, húgycsőtripper, sankér, stb.

Hímvesszőgörcs, fehérfolyás a női nemiszervekből, mindenféle rendellenég a havi vérzésnél, hüvelygyulladás, nemi gyengeség, here- és mellékheregyulladás, impotencia, rendellenes magömlés, petevezeték megbetegedései. Másodlagos hatásként: a fültőmirigyek is sorra kerülhetnek, horoszkóp visszér így a szifilisz torokmegbetegedéseket hozhat magával.

Nyilas Testrészek: csípők és lábszárak, a szív és combfelsőrészek izomzata. Csontok: csípő, keresztcsont, farcsont és felső combcsont.

Izomzat: csípő- és felső horoszkóp visszér, valamint ülepizmok. Ütőerek: külső csípőverőér, combverőér, farverőerek, horoszkóp visszér az egész ülőérrendszer. Visszerek: nagyrózsaér, egyébként, mit az ülőerek. Idegek: faridegek, ülepidegek, farkcsonti idegdúc. Másodlagos hatások: légzés, mint az Ikreknél, felső légutak bántalmai, szívburokgyulladás.

Testalkat: a Nyilas, mint tűzjelző, meleg és száraz. Ellenálló-képes test. A Nyilas szülötteknek különösen a lábköze van kitéve bántalmaknak. Betegségek: reuma, köszvény, az alsó végtagokban, Ischias ülőidegzsábacsípőfájdalmak, sebesülések, sérülések — tűz által.