Mi a visszérbetegség?

Elhanyagolt visszér

Visszér: az elhanyagolt népbetegség Visszér: az elhanyagolt népbetegség Hazánkban minden harmadik felnőttet érint a visszérbetegség.

Elhanyagolt visszér a lábak Semmelweis Egészségügyi Kft.

A betegség kialakulása során a lábon jelentkező elváltozásokat gyakran nem kíséri érezhető panasz, így ezeket a rendellenességeket csupán kozmetikai problémaként kezeljük.

Szerző: Egészségtükör A Boehringer Ingelheim Pharma kerekasztal-beszélgetésén a visszérbetegség kockázataira, az időben megkezdett kezelés fontosságára hívták fel a figyelmet szakemberek.

elhanyagolt visszér milyen módszerek a visszér kezelésére

Eszerint a férfiak 19, a nők 45 százalékának vannak visszeres panaszai. Az életkor előrehaladtával a megbetegedés előfordulási gyakorisága drámaian nő: míg 30 és 39 év között 20 százalék, addig 50 és 59 év között már 47, hatvan év felett pedig már 59 százalékos a betegség előfordulási aránya.

elhanyagolt visszér mennyi a visszér harisnya

A visszérbetegségek kezelésének középpontjában a fokozatosság és a komplexitás áll. A kezeléssel kapcsolatban fontos megérteni, hogy a betegségből, ha már egyszer kialakult, soha nem lehet teljesen kigyógyulni, a panaszok és a tünetek újra és újra jelentkezni fognak.

elhanyagolt visszér a legjobb krém a visszér ellen

A komplex kezelés lényege abban rejlik, hogy az életmódtanácsok, a gyógyszeres kezelés, a gyógyharisnya és az esetleges egyéb orvosi beavatkozások egymást kiegészítve fejtik ki hatásukat.

A gyógyszeres kezelésnek kiemelkedő helye és szerepe van a folyamatban, mert rendszeres, kúraszerű és hosszú távú szedése hatásosan csökkenti a fájdalmas panaszokat, például a lábdagadást, nehézláb-érzést, feszülést, éjszakai lábikragörcsöt.

elhanyagolt visszér visszér és hátfájás

A Boehringer Ingelheim Pharma kapszulája kimondottan a visszérbetegség elhanyagolt visszér kezelésére szolgál. A vadgesztenyemag standardizált kivonatát tartalmazó gyógyszer hatóanyaga csökkenti elhanyagolt visszér vénafal átjárhatóságát és ezáltal a fehérvérsejtek kijutását az érfalon.

A visszér többé nem gond!

Csökkenti továbbá a gyulladásos sejtek számát és a sejtekből felszabaduló enzimek mennyiségét, erősíti a vénák falát, és javítja az erek rugalmasságát. A gyógyszer hatására egészségesebb lesz a visszér mail vérkeringése, ezért csökkennek a kellemetlen panaszok, mint a lábdagadás, a elhanyagolt visszér nehézláb-érzés, az éjszakai lábszárgörcs, a feszülés és a bőrviszketés.

elhanyagolt visszér hogyan lehet ellenőrizni hogy vannak-e visszerek vagy sem