BEJELENTKEZÉS

Búzafű visszérrel, Búzafű termesztés, csíráztatás

Visszérkezelés gyógynövényekkel

Nagy mennyiségben tartalmaz természetes vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és enzimeket. Tökéletes aminosav forrás.

búzafű visszérrel

Segít az emésztésben és a belső szervek működésében. Megsemmisíti a kórokozó baktériumokat és segít visszaállítani a hasznos baktériumok egyensúlyát a belekben, amely folyamat lényeges az búzafű visszérrel immunrendszer fenntartása érdekében. A búzafű magas klorofill-tartalma miatt búzafű visszérrel oxigénnel dúsítja, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.

A búzafű az egyik leggazdagabb A- és C-vitamin forrás.

búzafű visszérrel

Egyenlő arányban gazdag E- F- K- és B-vitaminokban. Jelentős a B17 tartalma. A búzafű számunkra létfontosságú enzimekben bővelkedik, többek között az egyik leggazdagabb SOD szuperoxid-diszmutáz enzimforrás.

búzafű visszérrel

Az SOD különleges hatású antioxidáns enzim, szabadgyökfogó, mely jelentősen lelassítja a sejtöregedést. Nincs lúgosító kúra, méregtelenítés, salaktalanítás búzafű nélkül.

A tavaszi fáradtság energizáló zöldje, számos allergiás tünetet pl.

búzafű visszérrel

Erőteljesen lúgosító hatású, kimagasló kalcium, magnézium, és kálium tartalma van. Kiszerelés: db Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.

Változatok Részletes termékinformáció Csodaszer vagy nem, az egyszer biztos, hogy a búzafű zseniális hatással van a szervezetre. Valójában nem új keletű a friss búzafűből préselt édeskés zöld ital, már a régi időktől fogva nagy népszerűségnek örvend és napjainkban is az egyik legközkedveltebb táplálék-kiegészítőként tartják számon. Brian és Anna Maria Clement természetgyógyászok kiemelt fontosságúnak tartják az italt az egészségmegőrzéshez.

Két hónapon belül felhasználása javasolt. Kedvező 3. Írja meg róla véleményét!

búzafű visszérrel

Vélemények Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Írja meg véleményét!

  • Búzafű termesztés, csíráztatás Csíráztatás A tönköly búzafű magot sokféleképpen csíráztathatjuk.
  • Változatok Részletes termékinformáció Leírás: A búzafű nem gyógyszer.
  • Búzafű - ProVitamin Tudástár - ProVitamin Magazin