Légpárnás vénamasszírozó készülék Vivamax GYVTVM (MG )

Vénamasszírozó. Légpárnás vénamasszírozó készülék Vivamax - GyógyászatiShop

  •  Слишком поздно, - сказал Стратмор.
  • Visszér megfeketedett lábak

A vénamasszírozót a láb keringési elégtelenségeire, visszeres láb kezelésére, duzzadt, ödémás vénamasszírozó ajánljuk elsősorban. A nyirokkeringést elősegítő hatása vénamasszírozó ajánljuk szépészeti céllal narancsbőr kezelésére is.

nyári visszerek a visszerek ellen

Milyen elven működik a termék? A kezelőegység segítségével a készülék levegőt pumpál a mandzsettákba, melyek ezáltal masszírozzák a lábat. A vénamasszírozó nyomás felpezsdíti a vérkeringést, csökkentheti a nehézláb érzést, a duzzanatokat.

Mi vénamasszírozó előnye ennek a vénamasszírozónak más, piacon lévő hasonló készülékekhez képest? A készülék alapkészlete vénamasszírozó pár lábfej-lábszár mandzsetta és 1 pár comb mandzsetta is, szemben egyes termékekkel, melyeknek csak lábfej-lábszár mandzsettája van.

Szemben a zipzáras kivitelekkel a Vivamax vénamasszírozó mandzsettái tépőzárak segítségével helyezhetők fel, így mérete állítható.

Bemeneti feszültség: VV - Hz 0,1 A Adapter kimeneti feszültség: 6 V — mA Elem: 4 db 1,5 V AA Mandzsetta körméret: Lábszár mandzsetta lábfejnél: cm Vénamasszírozó mandzsetta lábszárnál: cm Comb mandzsetta: cm Javallatok: Érrendszerre jótékony hatás: A termék használható visszeres láb kezelésére, valamint javítja a vér- és nyirokkeringést.

Milyen méretűek a mandzsetták? Lábszár mandzsetta lábfejnél: cm Lábszár mandzsetta lábszárnál: cm Comb mandzsetta: cm Alkalmanként mennyi ideig használható a termék?

VIVAMAX Légpárnás vénamasszírozó

A kezelés ajánlott ideje 20 perc, mely idő eltelte után a készülék automatikusan le is áll. Igen, bármelyik mandzsetta használható külön is.

Беккер посмотрел на нее внимательнее. К ней как-то не шло сквернословие - как неуместны сточные воды в хрустальном графине. Но, приглядевшись, он убедился, что она вовсе не такая изысканная особа, как ему показалось вначале. Веки припухли, глаза красные, левая рука у локтя - вся в кровоподтеках с синеватым vénamasszírozó.

Ebben az esetben arra kell figyelnünk, hogy a levegővezetékek úgy legyenek csatlakoztatva, hogy ne maradjon nyitott végű cső, különben a készülék nem tudja a légpárnákat felpumpálni. Milyen áramforrásról működtethető a készülék?

  • И в тот же миг осознала свою ошибку.
  • Visszér a comb jelein

A készülék elemről és hálózatról is működtethető. Elem esetén 4 db AA típusú 1,5 V-os elem szükséges. Kik nem használhatják a készüléket? A használatra vonatkozóan különösen ajánlott kezelőorvos tanácsát kikérni közelmúltban történt lábműtét, gyulladt láb, trombózis, cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegség, pacemaker, artériás betegségek, tüdő ödéma, magas vérnyomás, rosszindulatú daganat, illetve vénamasszírozó esetén.

kate visszér ellen

A részletes ellenjavallatokat tekintse meg a használati útmutatóban. Rendelhető-e külön is mandzsetta?

Глаза ее были затуманены.

Jelenleg nem, de kb januártól külön is elérhető lesz a két mandzsetta típus. Vélemények Erről a termékről vénamasszírozó nem érkezett vélemény.

hogyan kell kezelni a futó visszér tanácsot

Értékelem a terméket.