A vezető visszérgyógyszer*

Visszérbetegségek statisztikája

recept visszér Visishnevskaya kenőcs

A betegségre jellemző, hogy bár egészen fiatal korban is előfordul, a panaszok visszérbetegségek statisztikája kor előrehaladtával erősödnek és egyre több embert érintenek.

A visszértágulat a nőket jobban érinti, az összes beteg között több, mint kétszer annyi nő van, mint férfi.

só és visszér

A visszérbetegség kialakulásában az öröklött hajlam mellett többek között az állandó megterhelés és az álló foglalkozás is nagy szerepet játszik.

A visszérbetegség tünetei jellegzetesen a kitüremkedő erek, a boka feletti elszíneződés, éjszakai lábgörcsök, gyorsan elfáradó láb, és feszítő érzés formájában nyilvánulnak meg leggyakrabban. A kezeletlen visszértágulat nem csupán esztétikai probléma, hanem komoly egészségügyi következményei is lehetnek.

A tágult visszér rontja az érintett végtag vérkeringését, kedvez a vérrög kialakulásának, akár trombózist, tüdőembóliát is eredményezhet.

levendula visszér ellen

Szintén súlyos szövődményként jelenhet meg a lábszárfekély, valamint az ekcéma visszérbetegségek statisztikája. A visszérbetegség jellemzője, hogy a kezdeti panaszok nagyon enyhék, és sokan inkább esztétikai problémának, kozmetikai hibának tartják a megjelenő apró, lilás dudorokat.

Lézeres visszérműtét

A Visszérvonal információs portálon talált információk csak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakorvosi konzultációt, vizsgálatot.