rugalmas pólya - köszecseny-kisterseg.hu - Rugalmas pólya visszeres hogyan kötszer

Kötszer visszeres

Tartalom

  kötszer visszeres

  A lábszárfekély kezelése Kötszer visszeres, A lábszárfekély otthoni ápolása Kompressziós kezelés Vénás lábszárfekély esetén kötszer visszeres alapbetegség, a visszeresség kezelésének is fontos eleme a kompressziós terápia.

  A kompressziós kezelésnek a fekélyek gyógyításában is jótékony hatása van, mert a kompresszió következtében a seb körülötti terület keringése javul, így az könnyebben gyógyul. A kompressziós kezelés során a még duzzadt, ödémás végtagon először rugalmas pólyát alkalmaznak.

  kötszer visszeres

  Miután a duzzanat elmúlik, át kötszer visszeres térni a sokkal kényelmesebb kompressziós harisnya viselésére. A szorító fáslik két nagy kötszer visszeres különböztethető meg Az elasztikus szorító fásli hosszúra kinyújtható, nyugalomban lévő láb esetében képes erős nyomást kifejteni.

  kötszer visszeres

  Mozgás közben azonban, mikor az izompumpa működésbe lép, nem szorít erősen. Elasztikus kompressziós eszköz például a kompressziós zokni, vagy harisnya, melyek légáteresztő anyagból készülnek, kényelmes viseletek. A nem-elasztikus szorító fáslik mozgás közben fejtik ki erős szorító hatásukat.

  kötszer visszeres

  E kötszerek közé tartozik pédául a cinkcsizma, mely járás közben, az izompumpa működését kívülről támogatva javítja kötszer visszeres vénás vér és a nyirok áramlását. Szabó Attila visszér-specialista ajánlásával. A Visszérvonal információs portálon talált információk csak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakorvosi konzultációt, vizsgálatot.

  kötszer visszeres