Fokhagymaolaj visszér
Tartalom
A visszértágulat manapság népbetegségnek számít, számos fokhagymaolaj és visszér küzd a problémával.
Kezdetben csak esztétikai probléma, de idővel komoly fizikai nehézségekkel és fájdalommal jár. Nézzük, mit tehetünk, mielőtt a fájdalom nap mint nap megkeserítené életünket. Készítsünk házilag könnyen alkalmazható gyógykeveréket a probléma enyhítésére.
Harc a visszeresség ellen — természetes módszerekkel is lehetséges! Óvd az ereid egészségét, támogasd keringésedet tudatos életmóddal és a csomagunkban található természetes hatóanyagokkal! Statisztikák szerint Magyarországon a lakosság százaléka szenved visszérbetegségben; ez az egyik legelterjedtebb egészségügyi probléma.
Fokhagymaolaj Csatlakozz az új Facebook oldalunkhoz! Hozzávalók: 6 gerezd fokhagyma, 3 narancs, 2 kanál olívaolaj Elkészítés: Az apróra zúzott fokhagymát fokhagymaolaj és visszér egy kisebb üvegbe, csavarjuk rá a narancsok levét, majd keverjük hozzá a két kanál olívaolajat is.
Bejelentkezés
Hagyjuk állni 12 órán keresztül, majd használhatjuk is. Esténként a keverékbe mártott kezünkkel jó vastagon, óvatosan masszírozzuk be a problémás területet, majd tegyünk rá egy műanyag fóliát, fokhagymaolaj visszér egy ronggyal kössük le.
\
Hagyjuk rajta hatni másnap reggelig, majd mossuk le. Addig ismételjük, míg meg nem szűnik a probléma.
Almaecet Az almaecet fokhagymaolaj visszér hatékony a visszeres problémára, mivel tisztítja az ereket, csökkenti a gyulladást, és javítja a vér áramlását. Vegyünk egy darab tiszta pamut rongyot, áztassuk bele almaecetbe, majd dörzsöljük át vele a fokhagymaolaj visszér területet. Reggel és este ismételjük meg a műveletet, egy hónap múlva már érezhetjük az eredményt.
Tájékoztatás Leírás A fokhagymát már éve rágcsálják az emberek. A világ számos helyén varázsszerként használták: az ókori népek a nyakukban viseltek egy gerezd fokhagymát amulettként, mert úgy gondolták, hogy az megvédheti őket a szemmelverés és a betegségek ellen. A hagymagumó alliint és alliináz nevű enzimet tartalmaz. Az alliinből a sejtsérülés hatására - hagyma megvágása - alliináz hatására különböző vegyületek képződnek: allicin, számos szulfid, melyek a fokhagymaolaj visszér jellegzetes szagáért felelősek. Ezenkívül megtalálhatók még az alábbi összetevők: kéntartalmú peptid származékok, B- és C-vitamin és flavonoidok.
Csalán tea Szükségünk lesz ml vízre és egy evőkanál friss vagy szárított csalánra. Alacsony lángon főzzük két-három percig, majd hűtsük le, és igyuk naponta háromszor étkezés előtt hat hónapon keresztül. Lehet, hogy érdekel.